07-10-09

Scholencross Schoten


De scholencross anno 2009 ligt alweer achter ons! De jongeren van het middelbaar hadden nog geluk; bij hen bleef het nog droog! Ook de kinderen van de lagere school konden bijna allemaal droog aankomen. De ouders en leerkrachten hadden echter minder geluk, want bij hen gingen de hemelsluizen volop open.

Al bij al was het toch weer een sportieve namiddag! Eentje waarbij iedereen, binnen zijn mogelijkheden, het beste van zichzelf getoond heeft. De beste prestaties algemeen bij het middelbaar was voor het Vita et Pax college. Bij de lagere school ging deze trofee naar Kindsheid Jesu.

In ons fotoalbum plaatsten we ALLE foto's die we genomen hebben op deze middag. Sommige foto's zijn misschien van een wat mindere kwaliteit, maar foto's nemen met een paraplu in de hand, is niet altijd even eenvoudig! Lachen U kijkt zelf maar wat u er mee wenst te doen.

Wij danken in elk geval al onze sponsors, alle deelnemers, alle toeschouwers, alle vrijwillige medewerkers, en iedereen die op één of ander manier ervoor gezorgd heeft dat we weer kunnen terugblikken op een leuke editie van de scholencross!

Graag tot volgend jaar!

vp

Beste prestaties en meeste aantal deelnemers in het middelbaar: Vita et Pax college

kj

beste prestaties lagere school: Kindsheid Jesu 

meeste aantal deelnemers lagere school: Heilige Familie

 

18:20 Gepost door Geert Van Echelpoel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.