18-06-11

Nieuwe website, einde van deze blog!

Beste lezer,

enkele jaren geleden besloten we om deze blog op te richten. Het was een makkelijke manier om snel héél wat informatie door te geven aan onze leden en sympatisanten. Al die jaren heb ik geprobeerd om alle info en foto's up to date te houden. 

Dat we al deze informatie en foto's niet meer echt overzichtelijk konden houden was al een tijdje duidelijk. Vandaar dat we besloten dat een echte website voor onze club wel een mooi ding zou zijn. 

Vandaag ben ik verheugd te kunnen melden dat deze website actief is. Vanaf nu kan je daar alle info en foto's en veel meer over onze club terug vinden. Nieuwe info mag je dus niet meer verwachten op deze blog. Vanaf nu kijk je dus meteen naar de website. Deze blog zal nog wel even blijven draaien voor het  archief! 

We hopen dat u even talrijk naar de website zal gaan kijken. Want met ca 800 lezers per maand werd onze blog tot de laatste dagen druk bezocht. 

Voor mij is dit het laatste berichtje. Ik zou jullie dan ook allemaal heel hard willen bedanken voor alle info dat jullie me door stuurde en voor het lezen van deze blog. En verder wens ik de makers van de website héél veel succes.

Graag tot ziens op SAV!

groetjes,

Geert

 

nieuwe website:  www.schoten-atletiek.be 

10:53 Gepost door Geert Van Echelpoel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.